Retouren & Ruilen

Ruilen en Retourneren


Voorwaarden
Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking.
Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.
Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. Het afleverpunt voor Nederland is een postkantoor of een servicepunt van PostNL.
Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Armand's Junior.

Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug.


Ruilen of retourneren in de winkel
Je mag de bestelling ook komen omruilen of retourneren in onze winkel aan de Hoogstraat 39 Wageningen.
Ruilen of retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van het originele label en prijskaartje geretourneerd te worden. Je krijgt het aankoopbedrag in de winkel niet terug. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Je kan het artikel in de winkel wel omruilen voor een artikel naar keuze. Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar!

Wil je de bestelling naar ons retour zenden? Dat kan natuurlijk ook!

Retouradres:

Armand's Junior
Hoogstraat 39
6701BM Wageningen

Ruilen
Wanneer je één of meerdere artikelen wil omruilen voor een ander artikel neem dan contact op met onze klantenservice via armandsjunior@gmail.com . Wij zorgen ervoor dat  per e-mail besproken artikel wordt gereserveerd zodat jij zeker bent van je omruiling!

Kosten ruilen
De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel zijn éénmalig voor Armand's Junior. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Armand's Junior.

Retourneren
Zijn een of meerdere artikelen niet naar wens? Geen probleem, je mag ze binnen 14 dagen retourneren aan Armand's Junior. Meld de retournering vooraf aan via armandsjunior@gmail.com. Wanneer Armand's Junior de retournering ontvangen heeft, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden.


Kosten retourneren
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Armand's Junior